PARTENERI

BUCHAREST PAGAN PRIDE

AGENTIA HYPER WEEBO

Agentie de webdesign care te ajută să te faci remarcat în mediul online cu ajutorul unui website creat special pentru afacerea ta. Infintati in anul 2021 acestia au ajutat la crearea prezentei platforme.

Andrew michaels

Andrew are o diplomă de avocat legal (CELA) și are o experiență de peste 18 ani ca procuror în statul New York. Andrew s-a ocupat personal de câteva cazuri de profil înalt, atât ca procuror, cât și ca avocat al apărării. El a reprezentat peste 100 de firme din New York în diferite litigii, o a pierdut o singură dată, de-a lungul întregii sale cariere. Nu a fost vina lui, tipul era clar vinovat.

Robert Jeffries

Robert s-ar putea să arate ca un bătrân dulce, dar când își îmbracă faimosul proces de litigiu, devine un leu viclean. Vrei cu adevărat un tip ca Robert în echipa ta. Găsirea găurilor de buclă și a capetelor libere este ceea ce l-a făcut pe Robert renumit în cartierul New York și nu numai ca unul dintre cei mai străluciți și mai calificați avocați din domeniu. Nu ratați argumentele sale finale, ele nu au eșuat niciodată.

VA ANUNTAM CA TOATE ATELIERELE SE VOR TINE LA TEMPLUL ZEILOR ANTICI DIN BUCURESTI, SOS. GIURGIULUI NR. 119, BL. 11 (FUNDATIA GAYA), SECTOR 4.

%d blogeri au apreciat: