!!! UPDATE !!!

Avand in vedere depasirea numarului de cazuri de COVID la mia de locuitori si depasirea incidentei de raspandire comunitara a virusului la peste 10%;

Tinand cont de informatiile specificate de Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti, Ministerul Sanatatii, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, respectiv Guvernul Romaniei si Comisia de Avizare a Cererilor privind Organizarea Adunarilor Publice din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti;

Asociatia THE NEW PAGAN DAWN, organizatoare a Bucharest Pagan Pride – Editia I – 2021 limiteaza numarul de participanti la maxim 100 de persoane, respectiv permite accesul doar participantilor cu Certificat Digital European de Vaccinare, insotit de un document de identitate care atesta validitatea si apartinatorul de drept al certificatului.

Aceste masuri se pot modifica avand in vedere dinamica evolutiei pandemiei. Va rog urmariti detaliile publicate pe aceasta pagina si a autoritatilor in domeniu. In masura in care celelalte masuri nu au fost schimbate ele raman in vigoare.

Impreuna suntem mai siguri la Pagan Pride

In municipiul Bucuresti s-au inregistrat in ultimele zile o depasire a numarului de cazuri la mia de locuitori, ceea ce a cauzat o serie de masuri suplimentare pentru protectia sanitara si prevenirea raspandirii virusului Sars-Cov-2.

Astfel, se decid a se respecta urmatoarele reguli, in conformitate cu prevederile Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, respectiv Comitetului pentru Situatii de Urgenta a Municipiului Bucuresti si Legea 55/2020:

  1. organizarea de cursuri de instruire și workshopuri pentru adulți, inclusiv cele organizate pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, este permisă cu un număr de participanți de maximum 150 de persoane în interior și de maximum 200 de persoane în exterior, cu asigurarea unei suprafețe de minimum 2 mp pentru fiecare persoană, cu purtarea măștii de protecție și cu respectarea normelor de sănătate publică stabilite prin ordinul ministrului sănătății;
  2. organizarea de conferințe este permisă cu un număr de participanți de maximum 150 de persoane în interior, cu asigurarea unei suprafețe de minimum 2 mp pentru fiecare persoană, cu purtarea măștii de protecție și cu respectarea normelor de sănătate publică stabilite în ordinul ministrului sănătății;
  3. în condițiile Legii nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, republicată, organizarea de mitinguri și demonstrații este permisă cu un număr de participanți de maximum 100 de persoane;

Avand in vedere cele de mai sus, in cadrul Programului Bucharest Pagan Pride 2021, respectiv a programului de Pagan Fest, desfasurat intre 23-29 octombrie si Marsului Bucharest Pagan Pride, desfasurat in data de 30 octombrie 2021 se vor impune respectarea cu strictete a urmatoarelor:

  1. La evenimentele de interior se va prezenta Certificatul Digital Verde sau cel fizic, ce poate fi generat prin intermediul platformei guvernamentale Certificat COVID (gov.ro), iar acesta poate fi adaugat in aplicatiile de Wallet de pe Android/IOS conform pasilor prezentati aici. Certificatul va fi verificat de organizatori prin intermediul aplicatiei CHECK DCC instalata pe terminanele mobile si creata de Sistemul de Telecomunicatii Speciale. Certificatele prezentate ce sunt depistate ca sunt false vor fi raportate autoritatilor.
  2. In cadrul evenimentelor de interior se vor dezinfecta mainile la intrarea in spatiu si se va purta masca, asigurandu-se o distanta de 2 mp intre participanti;
  3. Numarul maxim de participanti pentru evenimentele de interior nu va depasi cifra de 30 de persoane, inafara echipei de organizare a atelierului/conferintei/practicii spirituale.
  4. In cadrul evenimentelor exterioare, respectiv a Marsului Bucharest Pagan Pride, numarul de participanti nu va depasi 100 de persoane, iar persoanele vor pastra o distanta de minim 2 metri intre ei, vor purta masca si ne vom asigura ca la inceputul si sfarsitul marsului sau evenimentului exterior vor avea mainile dezinfectate.

VA ANUNTAM CA TOATE ATELIERELE SE VOR TINE LA TEMPLUL ZEILOR ANTICI DIN BUCURESTI, SOS. GIURGIULUI NR. 119, BL. 11 (FUNDATIA GAYA), SECTOR 4.

%d blogeri au apreciat: